Hirdetés

Öt évet kapott a zenekalóz

|

A New York-i internetes zenei kalóz férfira a börtönbüntetés mellett komoly pénzbüntetést is kiszabtak.

Hirdetés

Egy internetes zenei kalóz csoport tagjára mondtak ki ítéletet New Yorkban, az igazságügyi közlemény szövege szerint azért, mert "büntethető mértéket jóval meghaladó mennyiségű szerzői jogot sértett meg üzletszerűen". A 25 éves Barry Gitarts-t az öt éves börtönbüntetés mellett ráadásul 250 000 dolláros bírság fizetésére is kötelezték, melyet már biztosan be kell fizetnie, azonban az elzárással kapcsolatban még folyamatban van a fellebbezés egy esetleges próbaidőért, amit viszont teljes kártérítéshez kötött a bíróság (az azonban kissé zavaros, hogy ez a zenei üzletben, szerzői joggal kapcsolatban hogyan kalkulálható ki és hogyan oldható meg a gyakorlatban).

 

A férfi egy internetes kalóz társaság tagja volt >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)