Hirdetés

Öt játékkal bővült a Humble Indie Bundle

|

A következő öt napban még több játékot kapnak azok, akik megvásárolják a független fejlesztők játékaiból összeválogatott csomagot.

Hirdetés

A negyedik Humble Indie Bundle megvásárlásával már így is számos fantasztikus játékhoz juthattunk hozzá, de a szervezők még több embert kívánnak elcsábítani.

Már több mint 360000-en döntöttek úgy, hogy szánnak némi pénzmagot az eddig öt, vagy az átlag feletti ár kifizetése esetén hét játékot tartalmazó Humble Indie Bundle 4-re, azonban aki 5.20 dollárnál többet adományoz, az az előző csomagot is mekapja, melyben a Crayon Physics Deluxe, az And Yet It Moves, a Hammerfight, a VVVVVV és a Cogs szerepelnek. Volt már erre példa a korábbi csomagok esetében is. Természetesen aki már hét játékkal rendelkezik, az megkapja az újonnan hozzáadottakat is. Aki még nem vette meg, az ide kattanjon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)