Hirdetés

Öt stúdiót zárt be a THQ

|

Az amerikai kiadó öt belső fejlesztőcsapatot számolt fel és további kettőnél létszámleépítést léptetett életbe.

Hirdetés

A szerencsésebbek közé tartozik az 1996-ban alapított Rainbow Studios (Motocross Madness, ATV Off-Road Fury, MX vs. ATV) és a 2003-asz születésű Juice Games (Juiced). Náluk "csupán" elbocsátásokra került sor.
A gyomlálás valódi áldozatai a 2000-ben létrehívott Helixe Games (Star Wars, Cars, The Incredibles, Scooby-Doo és Nickelodeon játékok DS-re és Game Boy Advance-ra), az eredetileg Pacific Coast Power & Light-ként bejegyzett (ezzel a névvel áramszolgáltató is lehetett volna), 1997-ben alapított Locomotive Games (Cars PSP-re), a Cinemaware kemény magjára épülő 1995-ös évjáratú Mass Media (Full Spectrum Warrior PS2-re), az 1997-ben összeállt Paradigm Entertainment (Beetle Adventure Racing, Spyhunter) és a 2002-es Sandblast Games (Evil Dead, Red Faction 2, Summoner, Destroy All Humans átiratok).

0_62_320.jpg


Arról, hogy összesen hány ember került így utcára, továbbá hány projekt törlésént vonta maga után az intézkedés, egyelőre nem áll rendelkezésünkre számszerűsíthető adat.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)