Hirdetés

Ötezer napos eltiltást kapott egy Modern Warfare 3 játékos

|

Azt ugyan nem tudjuk, hogy miért jár ilyen súlyos büntetés, de tény, hogy ha valaki 13 évig ki van tiltva a Modern Warfare 3 szervereiről, az nem túl kellemes élmény.

Hirdetés

Az MP1ST beszámolója szerint a kicsit keményített büntetési rendszer szerint már létezik a halmozott bannolási forma, amelynek köszönhetően egy (ismeretlen) játékos 5000 napos eltiltást kapott a Modern Warfare 3 multijából.



Ez gyakorlatilag életfogytig tartó büntetésnek is tekinthető, mivel legközelebb 2025 augusztusában léphetne fel ismét az online szerverekre, akkor pedig az Xbox 360-at (és vele együtt a Modern Warfare 3-at) már csak múzeumokban mutogatják majd, talán egy szibériai szerveren játszik vele zárt hálózatban néhány unatkozó kecskepásztor.

Vajon mit kell tenni ahhoz, hogy az embert 13 évre kitiltsák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)