Hirdetés

Öt-hét órányi új kihívást kínál ingyen a Portal: Revolution, ami összeköti a két Portal játék cselekményét

|

Ha továbbra is portálokkal álmodsz, és visszatérnél az Aperture Science laborjába, ezt ne hagyd ki!

Hirdetés

Az ünnepi időszakban, úgy tűnik, sok modder tudta befejezni, amin épp dolgozott: nem csak a WarCraft 2 részletes remake-je vált elérhetővé a napokban, de a Portal: Revolution is, egy nyolcórás rajongói játék, ami 40 új próbatételt kínál, köztük olyanokkal, amik teljesen új, egyik hivatalos Portal játékban sem látható mechanikákat alkalmaznak.

A történet szerint GladOS bukása után az Aperture Science laborja káoszba borul, de egy egykori tesztalany szerepében, egy Stirling nevű társsal kiegészítve a mi feladatunk lesz menteni a helyzetet.

Hirdetés

Használhatjuk a Portal 2-ben bemutatott újdonságokat, így arra is szükség lesz a mod telepítéséhez. Alkotói beépítették a Pneumatic Diversity Ventet, a szélcsatornát, aminek videója még mindig megtekinthető a Valve hivatalos YouTube csatornáján, de végül nem használták a fejtörőkben; egy lézeres kockát; több mint 15 olyan fejtörőt, amiben csak a kék portált kell használni, és a zseléket lemosó vízsugarakat. Állítólag nehezebb, mint bármi a legutóbbi hivatalos játékban, de minden lépésre megtanít minket.

Kizárólag PC-re érhető el, innen szerezhetitek be Windowsra és SteamOS-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)