Hirdetés

Ötmillió dolláros per elé néz a Microsoft

|

Beperelték a Microsoft-ot a Halo 3 bugjai miatt. Amennyiben a felperes nyer, az alapjaiban rengetné meg a játékipart.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy Randy Nunez beperelte a redmondi óriást, mivel a Bungie által fejlesztett Halo 3 rendszeresen lefagy, összeomlik, stb. Magyarán nem "simul" olyan jól az X360 a Halo 3 korongjára, mint a tökéletes méretű kesztyű az ember kezére.
A vádirat szerint számtalan felhasználó tapasztalta ugyanezen problémákat, gyakorlatilag használhatatlanná téve konzoljaikat. A papírok különböző weboldalaktól, blogokból idéznek.

Tény, hogy valóban akadtak, s akadnak a mai napig technikai jellegű problémak a konzollal. Óriási összegeket költöttek már javításra.

Ha a jogorvoslat keresése folytán a bíróság a felperesnek adna igazat, az komoly hatással lenne az iparágra, hiszen bárki beperelhetné a fejlesztőket, kiadókat, ha az általa vásárolt játék problémákkal terhelt, s ez lehetetlenné teszi annak élvezetét.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)