Hirdetés

Otthon ülve is nyerhetsz értékes cuccokat

|

Már ki se kell tennünk a lábunkat, hogy részt vehessünk az Xbox ekluzív eseményén és lootoljunk.

Hirdetés

Visszatér az Xbox FanFest, de teljesen átszabva. Míg korábban a világ különböző pontjaira szervezett személyes események sorozata volt ez, és korlátozva volt, hogy mennyi játékos vehet részt rajtuk, addig ez az új kezdeményezés kiterjeszti határait és globálisan több millió Xbox-tulajt céloz meg személyes és virtuális eseményekkel, tartalmakkal, nyereményekkel és egyebekkel.

Ahhoz, hogy valaki kivegye a részét a FanFestből, csupán egyetlen ingyenes regisztrációra van szüksége: bárki csatlakozhat, ha van egy Xbox-profilja és betöltötte a 18. életévét. 

Hirdetés

Aki így tesz, az bejelentkezve már láthatja is, hogy milyen eseményekre lehet számítani a közeljövőben - jelenleg az Xbox Games Showcase & Starfield Directre lehet nyerni egy utat Los Angelesbe, de akár online is bekapcsolódhatunk majd a FanFest Virtual eseménnyel. A közelben, Varsóban megrendezésre kerülő FanFest bulira pedig belépőket vihetnek haza a szerencsések. Az oldalon egyúttal Xbox FanFest merch is kínálgatja magát, ahová 20%-os kedvezmény jár.

De nem kell folyamatosan a honlapot bújni, e-mailben folyamatosan érkeznek majd az értesítések a különböző lehetőségekről, mint egyes tartalmakhoz való elsőkénti hozzáférés, exkluzív Xbox-felszerelések, nyereménysorsolások, személyes és virtuális események (pl. kvízek, találkozók, beszélgetések), valamint meglévő programok exkluzív kiegészítői (FanFest Plus Up). 

Az Xbox FanFest nemcsak a nyárra szól, egész évben pörögni fog. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)