Hirdetés

Outcast HD - nem lett meg a pénz, de nem adják fel

|

Bár a szükséges pénz felét sem sikerült összekalapozni, a Fresh3D nem akarja feladni az Outcast HD fejlesztését. A projekt folytatódik, a pénzt pedig máshonnan teremtik elő.

Hirdetés

Az Outcast HD Kickstarter kampánya április elején indult, az eredeti játékot is készítő Fresh3D Inc. csapatának 600 ezer dollárra lett volna szüksége a megvalósításhoz. A kampány elég ambíciózusan indult, a legmagasabb stretch goalt 1,7 millióra tették a fejlesztők, a várva várt siker azonban elmaradt, és a minimális összeg kevesebb mint felét, 265 ezer dollárt sikerült összekalapozniuk.

A csapat tagjai nyilvánvalóan nem örülnek a kudarcnak, de még nem adták fel a reményt, hogy elkészítsék az 1999-es klasszikus felújított változatát. Tisztában vannak vele, hogy a jelenlegi kampány bőven hagyott kivetnivalót maga után, de a rajongók visszajelzéseiből rengeteget tanultak, így a következő körnek sokkal felkészültebben vághatnak neki.

„Alacsonyabb célt, több platformot, profibb videókat és tartalmasabb update-eket kellett kellett volna nyújtanunk a rajongóknak, valamint jó előre beütemezni a frissítéseket, mert ezzel rengeteg időt szabadíthattunk volna fel. Sokkal nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetnünk a legfontosabb elemek bemutatására, és nem lett volna szabad az új videókat a régiekkel vegyíteni."

„Szeretnénk megköszönni a támogatást minden rajongóknak, egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy ez a projekt megérdemel egy feldolgozást. Egyelőre nem tudjuk, hogy a szükséges anyagi hátteret közösségi kalapozással, PayPalen keresztül, privát befektetők segítségével, hitelekből, vagy ezek keverékével teremtjük-e elő, de elkötelezettek vagyunk a témában."

„Most kielemezzük a történteket, mérlegeljük a lehetőségeinket, és megtervezzük a következő lépést. Ez eltarthat egy ideig, de biztosan hallatunk még magunkról, ezért érdemes lesz a jövőben is nyitott szemmel járni."

Szerintetek mivel lehetett volna több ember figyelmét felkelteni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)