Hirdetés

Outlast 2 - ezért tiltották be Ausztráliában

|

A Red Barrels véletlen hibája volt, hogy az ausztrál korhatárbesorolási bizottság először nem engedélyezte a játék megjelenését.

Hirdetés

Németország és Ausztrália is engedékenyebb az erőszakos játékokkal szemben, mint pár évvel ezelőtt, de azért még mindig van egy-két cím, ami nem jut át a rostán. 

Úgy volt, hogy az Outlast 2 sem jelenhet meg Ausztráliában, aztán végül úgy döntöttek, hogy ugyan R18+-os besorolással, de mégis forgalomba kerülhet. Az amerikai IGN-nek adott interjújában a Red Barrels egyik illetékese elmondta, hogy véletlenül egy olyan csomagot küldtek el, amiben nem csak a teljes játék, hanem egy az alfából rögzített videofájl is megtalálható volt. A jelenetet, amit a bizottság kifogásolt, az alfa változat után törölték, így már eleve hiányzott a játékból, de a videóban még szerepelt, és emiatt nem kapta meg az engedélyt. Később elküldtek egy másik fájlt, és így végül tisztázódott az ügy, az ausztrálok sem maradnak ki a rettegésből. 

Az Outlast 2 megjelenés áprilisban esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)