Hirdetés

Outlast - érkezik a Whistleblower DLC

|

Aki szereti horror játékokkal tölteni a Halloween körüli időszakot, azoknak remek hír, hogy az Outlast új tartalommal bővül.

Hirdetés

Ahogy a fejlesztők ígérték, itt a halloween-i különkiadás az új Outlast tartalomról. Az Outlast: Whistleblower egy teljesen új főhőst mutat be, aki még azelőtt érkezik a Mount Massive Asylumba, mielőtt az az Outlast elborult eseményeinek helyszínévé vált volna.

Az új főhős a whistleblower névre hallgat (reméljük ez nem Flo Rida beceneve) de nála sokkal érdekesebb, hogy percekkel a mészárlás előtti eseményeket is átélhetjük majd a intézetben, ami sok mindent megmagyaráz az eredeti Outlast történéseiről.

Megtapasztalhatjuk majd – kicsit túl közelről - a kísérleteket (a tudomány nevében, ugye), és azt az erőszakot, ami az alapjáték történetét vezette fel. Egyelőre csak a fenti artot kaptuk a készülő tartalomból. Aki még nem játszott az alapjátékkal, most megvásárolhatja az Outlast weboldalán vagy a Steamen 33%-os kedvezménnyel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)