Hirdetés

Rövid videókon láthatjuk, hogy mire képesek az Outriders kasztjai

|

A következő generációs konzolokra érkező lövöldében az egyes karakterek különböző képességek birtokában állnak majd, melyekkel változatos módokon tudjuk megtizedelni az ellent.

Hirdetés

Egyelőre nem ismerjük a következő generációs konzolok kezdő felhozatalát, de az eddig bejelentett címek egyike az Outriders, melyet a Gears of War: Judgementet is fejlesztő People Can Fly kalapál, és amiről szépen lassan csordogálnak az információk - most például néhány látványos képességre vethetünk egy pillantást.

Hirdetés

Az Outriders alapjaival már korábban is ismerkedhettünk játékmenet videókkal, sőt az egyik kasztról egy hosszabb bemutatót is láthattunk. Most a játék Twitter oldalára került fel pár képesség, melyekkel kifejezetten látványos módokon darálhatjuk majd be a ránk törő ellenfeleket. Lesz köztük időlassítás, brutális robbantás, sőt az egyik kaszt szó szerint képes lesz felnyársalni ellenfeleit.

További videókért kattints a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)