Hirdetés

Outward - bemutatkozott a nyílt világú, túlélős akció-RPG

|

Egy nagyon érdekes koncepción dolgozik a Nine Dot és a Deep Silver. Az Outwardban egy lehengerlő sztori helyett a kalandozáson és az újrajátszhatóságon van a hangsúly.

Hirdetés

Az Outwardban mindenki egy egyszerű kalandozót irányít majd, akivel túl kell élnünk egy fantasy világban. Az utazásra mehetünk egyedül vagy haverokkal, online vagy split-screen coopban.

Hirdetés

A karakterünkkel beutazhatunk egy hatalmas nyílt világot, ahol az agyatlan csapkodás helyett rituálékkal, mágiával, csapdákkal és ügyes taktikázással kell legyőznünk a vadon megannyi szörnyetegét. Mindenki halandó, senki sem kiválasztott, és a mentési rendszer is úgy van kialakítva, hogy egy-egy hibát ne tudjunk semmissé tenni. A világ folyton változik, és minden végigjátszás egyedi élményt kínál.

Ehhez csatlakoznak a klasszikus túlélős rendszerek is: a karakterünknek ennie, innia és aludnia kell. Tábort kell vernünk majd időről-időre, és óvnunk kell hősünket a hidegtől és betegségektől.

A játék pontos megjelenésdátuma 2019. február 12-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)