Hirdetés

Ouya 2.0 - 2014-ben érkezik

|

Jövőre érkezik az Ouya 2.0 és vele együtt egy újragondolt kontroller és rengeteg újítás is.

Hirdetés

Nem is olyan rég olvashattátok nálunk is, hogy Julie Uhrman az Ouya fejlesztése és kiadása során elkövetett baklövésekről beszélt, ám a múlt hibái után, most a jövőről ejtett néhány szót, hiszen az Ouya ügyvezetője bejelentette az Ouya 2.0 jövőre esedékes megjelenését.

Uhrman a Polygonnal ült le beszélgetni az új gépről, de túlságosan sok részletet nem árult el, ami részben azzal magyarázható, hogy maguk sem tudják még, hogy pontosan merre kívánják vinni a fejlesztést, így pontos megjelenési dátummal sem tudott szolgálni. "Folyamatosan csiszolgatjuk a szoftvert, hogy egyre jobb legyen, ezzel együtt azonban nem akarunk fél évet várni, hogy minden új funkciót és szolgáltatást egyszerre ismertessünk a nyilvánossággal. Ami a hardvert illeti, most a különböző chipek tesztelése van soron" - mondta Uhrman.

Uhrman kitért az új kontrollerre is, aminél igyekeztek megfogadni a felhasználói visszajelzéseket, hogy egy jóval kényelmesebb irányítót tehessenek le az asztalra. "Azt hiszem ez az egyik dolog, ami nagyban megkülönböztet minket a többi cégtől, akikkel ellentétben, mi nem kötjük az ebet a karóhoz, és meghallgatjuk mind a játékosok, mind a fejlesztők véleményét, aminek következtében változtatunk, ha szükségesnek látjuk" - tette hozzá Uhrman.

Uhrman  arról még nem tudott nyilatkozni, hogy az Ouya 2.0 megjelenése egyben azt is jelenti, hogy lecserélik a jelenlegi modellt, vagy a két gép egymás mellett lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)