Hirdetés

Ouya - a tengerentúlon már játszanak vele

|

A Kickstarterről dobbantott Androidos minikonzol ma debütál a tengerentúlon, nekünk egyelőre várnunk kell.

Hirdetés

Az Ouya-ra tavaly július 10. és augusztus 9. között gyűjtöttek a fejlesztők a Kickstarteren, a kitűzött 950 ezer dolláros (~214 millió Ft) célt pedig jócskán túlszárnyalták, összesen 8.596.474$-t (~1,9 milliárd Ft!) kaptak több, mint 63 ezer adakozótól. Nem rossz eredmény ez.

Korábban arról volt szó, hogy az Ouya június 4-én érkezik, de a megjelenést három héttel elcsúsztatták, így jött ki végül a mai, június 25-i dátum. Az első Ouya tesztek eredményei eléggé lehangolóak voltak, reméljük az azóta eltelt időben sikerült minden hibát kijavítaniuk a fejlesztőknek.

Az Ouya mától vásárolható meg Észak Amerikában és az Egyesült Királyságban, 99,99$-os (~22.600 Ft) áron az Amazonról, a Best Buy-tól, a Game-től és a Targettől. Akik beneveznek rá, a nyílt forráskódú operációs rendszeren, kontrolleren, és 170 ingyenesen kipróbálható játékon kívül hozzáférést kapnak a Twitch.tv, TuneIn és Plex szolgáltatásokhoz is. Julie Uhrman, a fejlesztők feje azt is megsúgta, hogy a későbbiekben különböző közösségi szolgáltatások is várhatóak, valamint jelenleg is tárgyalnak a Mojanggal egy Minecraft portról. Sőt, az Oculus Rift támogatás gondolatával is kacérkodnak, úgyhogy lesz még itt meglepetés bőven. Hazai forgalmazásról egyelőre nincs infó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)