Hirdetés

Június 4-én érkezik az Ouya

|

A Kickstarter-es projektből indult minikonzol megjelenésére még három hónapot kell várnunk.

Hirdetés

Tavaly júliusban hallottunk először erről a furcsa nevű újgenerációs konzolról, mely olyan kicsi, mint egy Rubik-kocka.

A Kickstarter projekt lezártával a fejlesztők a szükségesnek tartott anyagi forrás majd' kilencszeresét gyűjtötték össze, így nem csoda, hogy olyan nagyobb kiadók is felfigyeltek a kezdeményezésre, mint például a Square Enix. Idén januárban aztán bejelentették a GameStick-et, mely hasonló kategóriában indul, mint az Ouya (Ouya kontra GameStick írásunkat itt találjátok).

Most már az sem titok többé, hogy az Ouya megjelenése június 4-re tehető, a boltokban 99£/99$-os áron lesz elérhető. Azok pedig, akik adakoztak a Kickstarter projektbe, már áprilisban beizzíthatják a kis csodát otthonaikban. Nektek mi a véleményetek róla, beneveztek majd egyre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)