Hirdetés

Ouyára fejlesztenek majd a nagyok

|

A kis android konzol lehet, hogy most még nem szerepel olyan jól, de ez idővel megváltozhat.

Hirdetés

Az Ouya készítőinek feje, Julie Uhrman szerint egy idő után elkerülhetetlen lesz, hogy a nagyobb kiadók is a kis dobozra fejlesszenek. Szerinte ez nem azt fogja jelenteni, hogy lesz Call of Duty az androidos kütyüre, de lesz majd más.

„Az oka, hogy nincs Call of Duty vagy Madden vagy Fifa Ouya-ra, hogy vannak platformok, amelyek tökéletesen futtatják ezeket. Amikor a nagy kiadók elkezdenek majd a mi gépünkre fejleszteni, olyan címekkel jönnek majd, amelyek az Ouya-ra lesznek tökéletesek.” Hogy mi az a tökéletes Ouya játék az nem derült ki, de szerinte teljesen különbözni fog majd mindentől, amit eddig láthattunk.

A vízióját alá is támasztotta azzal, hogy szerinte a konzol létjogosultsága igazolást kapott a piactól, amikor a Kickstarter kampány sikeresen zárult. „Felteheted az ötletedet és kiderül, hogy a játékosok akarják-e. A közösségi finanszírozás haszna a bizonyíték: megkaptuk a kellő tőkét.” Még ha ez így is van, az adakozókon kívül nincs annyira elmosva a gamer társadalom az Ouya teljesítményétől. Nem véletlen, hogy már be is jelentették az Ouya 2.0-t. Ti mit gondoltok, mi lehet a tökéletes Ouya játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)