Hirdetés

Óvatosan internetezz, ha zavarnak a Resident Evil Village spoilerek

|

A gameplay jelenetek állítólag egy fejlesztői változatból származnak, ami még egy korábbi hackertámadás során szivárgott ki.

Hirdetés

Nemrég közöltük mi is a szomorú hírt, hogy elhunyt a Resident Evil Village-ben több karaktert is megformáló Jeanette Maus, de a jelek szerint másról is be kell számolnunk az idén 25 éves széria következő epizódjával kapcsolatban.

A napokban ugyanis több spoileres jelenet kezdett keringeni a neten a játékból, melyek nem a Capcom tett közzé, hanem a céget novemberben ért hackertámadás során kerülhettek illetéktelen kezekbe. Az akciót a Lagnar Locker nevű csapat hajtotta végre, a japán vállalat szervereiről szerzett zsákmány részét képezték üzleti tervek és játékvázlatok mellett több mint 16 ezer felhasználó adatai is.

Hirdetés

A kérdéses videók olyan képsorokat tárnak fel a Lady Alcina Dimitrescuval való találkozásból, amik a trailerekben és az általunk is végigjátszott Maiden demóban sem láthatók. A Capcom ugyan mindent megtesz a mókát elrontó tartalmak eltávolításáért, ám azok forrása a jelentések szerint egy korábbi fejlesztői változat, így rosszabb esetben még rengeteg megosztható információ lehet a szivárogtatók kezében.

A Resident Evil Village májusi megjelenéséig még hónapok vannak hátra, a fejlemények tükrében a spoilermentes szórakozásra vágyóknak kizárólag a hivatalos forrásból származó tartalmak megtekintését javasoljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)