Hirdetés

Overgrowth - fejlődnek a bunyózó nyulak

|

A videóban a vezető programozó beszél az újdonságokról.

Hirdetés

Az Overgrowth alpha trailer-ét tavaly januárban szemlélhettétek meg, ezt követően szeptemberben láthattatok egy alpha trélert, most pedig itt egy kommentárral egybekötött videó...az alpha állapotról. 

David Rosen, a fejlesztéssel foglalkozó Wolfire Games vezető programozója elmondja, hogy milyen változásokat tapasztalhatunk a korábbi állapotokhoz képest. Beszámolója alapján kiderül, hogy sokat fejlődött a nyulak mozgásának animációja, főleg akkor, amikor egymással szemben oldalaznak, jobb lett az ellenfelek távolságtartása is, valamint a hangokon is csiszoltak. A fegyvereken megjelenik a vér, és KO esetén lelassul a mozgás. Az egymást püfölő nyulak tehát ha lassan is, de fejlődnek, de aki nagyon hisz a játékban, az már most előrendelheti, 30 dollár ellenében.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)