Hirdetés

Overgrowth: tovább szépültek az egymás száját elkenő nyulak

|

"- Hol? - Ott! - A nyúlon túl? - Nem, a nyúl az!" A Wolfire Games harcias fülesei ismét csinosodtak egy kicsit.

Hirdetés

A Wolfire Games kiadott egy új videót, melyben láthatjuk az Overgrowth című játékuk legutóbbi alpha állapotát, ami az Overgrowth Alpha 161 címet viseli. Ez már tartalmaz SSAO shader-t, fejlesztett karakteranimációt és hangokat, meg még néhány egyéb grafikai okosságot, de akit igazán érdekel a dolog, az pre-purchase keretein belül maga is meggyőződhet a fejlődésről. Addig itt a videó, mely megmutatja az újdonságokat:

Aki esetleg nem ismerné a játékot, annak érdemes tudni, hogy Lugara vad világában játszódik, ahol a tapsifülesek olyan kemények, hogy simán szétütik egymást és a farkasokat is, akár puszta kézzel, akár fegyverek segítségével. A játék a Wolfire saját grafikus motorját használja, ami a Phoenix Engine nevet viseli, és teljesen önállóan lett fejlesztve. Szurkolunk a Wolfire Games-nek, mi pedig nézzük meg a Gyalog Galopp híres nyulas jelenetét!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)