Hirdetés

Overkill's The Walking Dead - így fogjuk megvédeni táborunkat a zombiktól

|

Érkezett egy néhány perces gameplay videó a játék bétájából, így most mozgás közben is megnézhetjük az Overkill új lövöldéjét.

Hirdetés

Sok rajongónak volt már lehetősége elvinni egy körre a Payday fejlesztőinek legfrissebb, a The Walking Dead képregényen alapuló címét. Ennek köszönhetően pedig jó néhány videó felkerült az internetre, így most azok is beleleshetnek a játékba, akik nem szálltak be a tesztelésbe.

Hirdetés

A GameSpot egy nagyjából 4 perces videóval örvendeztette meg a játékosokat, amelyben megnézhetjük, milyen lesz az, amikor társainkkal karöltve kell megvédenünk táborunkat az életünkre törő zombik ellen. A járkáló hullák irtása mellett például különböző feladatokat is teljesítenünk kell majd, tehát nem lesz egyszerű dolgunk.

Nektek hogy tetszik eddig az Overkill's The Walking Dead?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)