Hirdetés

Overlord 2 - Forgatókönyv: ötös

|

Bizonyára sokan emlékeznek még az Overlord nagyszerű szövegeire. Nos, úgy tűnik nem csak a játékosoknak tetszett.

Hirdetés

Terry Prachett urat is nyilván ismeri mindenki - aki nem, az szégyengomb. Na hát őróla nem lesz most szó. Sokkal inkább az ő kislányáról Rhianna Prachettről, aki az Overlord első részének, és kiegészítőjének forgatókönyvéért felelős. Az alma nem esett messze a fájától, hiszen aki egy kicsit is ismeri Mr. Prachett munkásságát, annak feltűnhet, hogy leánya is hasonlóan kretén :). Az Overlordban igen durva és néha morbid poénokat láthatott a kedves játékos, és a hangulaton nagyon sokat dobott a párbeszédek - és szinkronhangok - magas minősége. A színvonal olyan magasra sikeredett, hogy Rhianna nem csak a minionoktól kapott rajongói leveleket teheti majd a polcra, hanem egy kis szerencsével egy igen neves díjat is. Név szerint a Writers' Guild Awards-on indulhat a hölgyike, a "legjobb videójáték forgatókönyv" kategóriában. Én szurkolok neki, az biztos. Akinek tetszettek a hölgyike által megalkotott szituációk, poénok, az megnyugodhat: a második részhez is ő írja majd a forgatókönyvet. A 2009-ben megjelenő játékról még nem sokat lehet tudni, de nekem ennyi is elég. Giblet, kérem a fekete páncélomat!

overlord2_011.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)