Hirdetés

Overlord 2 - Infómorzsák

|

Mikrofonvégre kapták az Overlord 2 egyik jeles alkotóját, aki a ráuszított mininok láttán inkább elárult egy-két újdonságot.

Hirdetés

A Strategyinformer munkatársainak sikerült sarokba szorítaniuk Lennart Sas-t, aki creative directorként vesz részt az Overlord 2 fejlesztésében. A válogatott kínzások kilátásba helyezése sikeresen megtörte a szerencsétlen áldozatot, aki ezek után mindent elmondott. Sajnos túlzottan sok új információt így sem sikerült megtudnunk, de van egy két apróság ami figyelmet érdemel. Egyrészt a főhős - aki az első rész Overlordjának csemetéje - most nem egy toronyban lakik majd, hiszen az felrobbant, hanem a minionok létsíkján tobzódik majd üres perceiben. Az első részben megismert minionok visszatérnek természetesen, újak viszont nem lesznek. Helyette a már meglévők kapnak új tulajdonságokat, úgymint hajók és mindenféle harci gépezetek kezelése, valamint meglovagolhatnak majd különféle lényeket. A forgatókönyvíróra is felhívta a figyelmünket Sas úr, de hát ez már nem újdonság a hűséges GSO olvasók számára. A bejárható helyszíneket is megemlítette a kínokban fetrengő cégalkalmazott, de pontos infók nem állnak rendelkezésre - csak a nevük: Nordberg Domain, Beaches of Everlight, Mysterious Sanctuaries, Grim Wasteland(itt állt a régi torony), és a Gloriuos Empire szíve. A Gloriuos Empire amúgy egy római korokat idéző birodalom, és feltett szándékuk minden mágiát eltörölni a föld színéről. Na, de persze jön Overlord bácsi a minion haddal. A játékmenetben is lesz némi változás, ugyanis ezúttal nem tudunk majd jó és rossz között választani, hanem a leigázás és a megsemmisítés közül választhatunk majd, és ezek a választások befolyásolják az elérhető varázslatainkat is. A megjelenési időről nem beszélt egy szót sem a delikvens, annyit viszont megerősített, hogy 2009-ben mindenképpen számíthatnunk rá. Tűkön ülve várjuk!

 

overlord1.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)