Hirdetés

Overlord 2 - Újabb trailer

|

Nagyszerű kis Overlord 2 trailer futott be, melyből megtudhatjuk, milyen sanyarú is, egy Overlord gyerekkora...

Hirdetés

Az Overlord 2 megjelenése egyre közeleg, így az információk, és egyéb reklámanyagok is egyre gyakrabban tűnnek fel a világhalón. Ennek mi csak örülünk, hiszen a hangulatos kis videók segítségével már előre beleélhetjük magunkat, milyen is lesz nyáron Overlordként gonoszkodni. Az új részben már igazán, rettenetes tettekre is képesek leszünk, hála okos kis minionjainknak, valamint az új tyranny rendszernek. Ez utóbbi lényege, hogy vagy lemészárolunk mindenkit, és lelkeiket kiszippantva, új minionokra teszünk szert, vagy szellemi topronygokat gyártunk a népességből, akik áldásos tevékenységünknek hála, eztán agyatlan rabszolgaként szolgálnak minket. Az Overlord 2 bizony már nem kispályázik, itt valóban rosszfiúk leszünk. A videóban egy fejlesztő bácsi csacsorászik, mindenféle okos dolgokat, és egy kis angol nyelvtudással megtudhatunk némi új infót is, bár nagy része már szerepel az Overlord 2 előzetesünkben. Nosza, mozizzunk hát ügyesen, és közben már tervezhetjük is, miként rakunk majd rendet a világban, ha egyszer megjelenik végre.

 

overlord2_trailer.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)