Hirdetés

Overlord II - Bébifókák rémuralma

|

A klasszikus Dungeon Keeper sorozat óta nem jelentett ekkora élvezetet gonosznak lenni. Szerencsére érkezik a ráadás.

Hirdetés

A Hollandiában ténykedő Triumph Studios először a Heroes of Might & Magic sorozat babérjaira kívánt törni, ám az Age of Wonder epizódjai nem tudták megingatni a körökre osztott fantasy stratégiák királyának trónját. Hosszabb kihagyás után leporolták Peter Molyneux ötletét, itt-ott módosították a Dungeon Keeper receptjét, s megszületett a humorban gazdag Overlord, aki majdnem olyan gonosz, mint Horny Reaper volt annak idején.
A nyáron érkező folytatás (PC, PS3, X360) történetét ismételten Terry Pratchett (Korongvilág) lánya, Rhianna veti papírra. Ha minden igaz, az első rész fő-fő gonoszának, antihősének és főszereplőjének leszármazottja még csecsemőként kerül Nordberg fagyos vidékére, ahol felcseperedvén atyja örökébe lép. Ebben tolvaj gnómok, környezetvédő elfek, továbbá borzalmasan veszedelmes, elképzelhetetlenül gonosz és vérszomjas bébifókák igyekeznek úton-útfélen keresztbe tenni neki.
A fagyos Nordberg mellett a római birodalom ihlette The Glorious Empire és a Magic Sanctuary Domain jelenik meg mint új, feldúlandó terület.

overlord2gstv.jpg


Alávaló alattvalóink immáron hátasokat, ostromgépeket és hadihajókat is bevetnek a győzelem érdekében. Egyébként most már el is nevezhetjük őket, és ha valamelyikük nagyon a szívünkhöz nőtt, elhalálozás esetén feltámaszthatjuk a számukra fenntartott temetőben.

A feltöltésért külön köszönet illeti Saxicola becenéven futó olvasónkat!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)