Hirdetés

Overlord II bejelentve

|

A Codemasters bejelentette, hogy készül a nagy sikerű Overlord folytatása, és végre újra gonoszak lehetünk.

Hirdetés

A Codemasters sajtóközleményt bocsátott ki, melyben bejelentették az Overlord II-t. A játékban egy teljesen új főszereplőt irányíthatunk, aki egy hatalmas, agresszíven terjeszkedő birodalommal (melyet a Római Birodalom ihletett) száll szembe. Alattvalóink az ígéretek szerint sokkal agresszívebbek és intelligensebbek lesznek, meglovagolhatnak majd farkasokat és egyéb mágikus lényeket, ráadásul a számukat is megnövelték így igen látványos összecsapásoknak lehetünk tanúi, amikor egész légiókra eresztjük rá őket. Az Overlord II 2009-ben érkezik, Xbox 360-ra, Playstation 3-ra és PC-re, míg Wii-re és DS-re két másik epizódot készítenek Overlord Legend (Wii) és Overlord Minions (DS) néven.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)