Hirdetés

Overlord II demo

|

A Codemasters korábbi ígéretéhez híven fellőtte a világhálóra az Overlord II játszható demóját.

Hirdetés

Ha valaki nem tudná, mi is az Overlord, akkor kéretik szépen visszaásni emlékeinkben egészen a Dungeon Keeper című klasszikusig. Ha valaki nem tudná, mi a Dungeon Keeper, akkor nem szóltam.



Gonosznak lenni jó, legalábbis esetenként meglehetősen szórakoztató. Pontosan erről szól az Overlord II is, amiben az első rész antihősének porontyát pátyolgatjuk. Pánikra semmi ok, szerencsére nem kisbaba-szimulátort készített a Triumph Studios.



Talpig páncélos főszereplőnk egy barlangban találja magát, de hamarosan megteszi első, bátortalan lépéseit a napfény felé néhány segítő kíséretében. Útközben találkozik egy jégbe fagyott jetivel is, de tényleg nem szeretnék minden poént lelőni, amit z Overlord II játszható demója (kb. 960 MB) tartogat.

Letöltési link: gamershell, worthplaying

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)