Hirdetés

Overlord II - Gyors átfutású kiegészítő

|

Az Overlord fejlesztői ígéretet tettek, a második részéhez korábban megjelentetik kötelező letölthető tartalmaikat.

Hirdetés

Az Overlord második epizódjához érkező letölthető tartalmakhoz időben jóval hamarabb hozzájuthatunk, mint anno a hollandiai fejlesztőstúdió bemutatkozó darabja esetén. A Triumph illetékesei elismerték, kissé elkéstek az első részhez kiadott kiegészítővel, így megpróbálják rövidebb idő alatt és több extrával piacra dobni expanziójukat. Lennart Sas kreatív igazgatóként tevékenykedik a Triumph vállalatánál, elmondása szerint a második rész megjelenése után jóval korában megörvendeztetik rajongóikat Overlord II kiegészítővel, mivel komolyan szívükre vették az irányukba küldött kritikákat. Ennek fényében átgondolták koncepciójukat és hosszabb távra terveznek, erről  már olvashattatok korábban itt a GSO hasábjain. Az Overlord második részére jövő évben lecsaphatunk asztali, Xbox 360 PlayStation 3 és Wii rendszereken, valamint DS marokkonzolon.

overlord2.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)