Hirdetés

Overwatch 2, Assassin's Creed Unity és Ghost of Tsushima - ezzel játszunk a hétvégén

|

Plusz rengeteg időt töltünk sorban állással és várakozással, ahogy azt mindegyik online Blizzard-játék megjelenésekor szoktuk.

Hirdetés

Ha valaki nem tudná, most dől meg egyszer és mindenkorra az a hamis állítás, hogy a videojátékok agresszívvá tesznek. A valóság ennek épp az ellenkezője, hiszen az Overwatch 2 példáján keresztül láthatjuk és tapasztalhatjuk, hogy türelemre nevelnek, akinek pedig sikerül bejutnia, az megtanulja értékelni azt is, ami egyébként ingyen van. Várakozás közben pedig mi mást is tehetnénk, mint hogy leporolunk egy-egy régi kedvencet, vagy meglesünk egy olyan címet, amire eddig nem jutott időnk?

Paca - Egy rakás érdekességgel bővült a Game Pass, úgyhogy amíg arra várok, hogy tényleg elstartoljon az Overwatch 2, ne csak a menüig lehessen eljutni benne, megnézek ezt-azt. A Chivalry 2 régóta mozgat, de a You Suck at Parking is érdekesnek tűnik.

Csirke - Egyrészt pörög az Overwatch 2 (végre a szerverek is így akarják), másfelől nem tudtam kihagyni a Humble RPG Legends csomagját, szóval újra elő fog kerülni a Baldur's Gate, az Icewind Dale és a Planescape: Torment.

Hirdetés

Szada - Befejeztem a Far Cry 6-ot és elindítottam Yarát a változás (?) útján, a nagy gerillahadviselés után azonban most valami egészen másra vágyom, így valószínűleg hol a Disney Dreamlight Valley-t fogom felfedezni a kedvenc mesekaraktereim után kajtatva (élen Wall-E-vel), hol a Cult of the Lambben alapítok szektát, mert mindkettő más-más miatt vonz. 

Zs - A Cyberpunk 2077 után ismét egy olyan játékot porolok le, ami a megjelenésekor állítólag "játszhatatlan" volt, nekem viszont valahogy mégis sikerült kipörgetnem, és még élveztem is. Ez pedig nem más, mint az Assassin's Creed Unity, amihez a régi formulához visszatérő Mirage bejelentése hozta meg a kedvem. A párizsi orgyilkolás még 8 év után is pofás látványt nyújt, a parkour mechanikánál pedig azóta sem csináltak jobbat a Ubisoft műhelyeiben. 

Hunter - Az elmúlt napokban istenes mennyiségben sikerült OW2-znöm, de közepesen biztos vagyok benne, hogy erre esélyem sem lesz a hétvégén. Nem is annyira baj, mert itt a Street Fighter 6 béta, amivel a terveim a következők: elindítom a klienst szerverek felkapcsolásának pillanatában és addig nem lépek ki, amíg le nem lövik azokat. Én leszek a béta legkirályabb Jamie playere, ha ki is folyik a szemem!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mookid - Nem tudom, miért, de 2022 nekem eddig a PlayStation-klasszikusok  újrajátszásáról szól. Alig fejeztem be (másodszorra) a Ghost of Tsushimát, már kezdtem is a The Last of Us Part I-t, amely jelenleg a PS5 legszebb játéka (pont úgy, ahogy a remaster a PS4, és az eredeti a PS3 legszebb játéka volt), felkészül: God of War. A mentségem az, hogy még nem láttam, mit tudnak ezek a címek az aktuális PlayStationön, de valójában arról van szó, hogy ismerős játékokra vágyom ebben a nagy bizonytalanságban. Az RTX 3080 kártyám közben szomorúan világít az edzett üveg mögött.

Kivi - Nagyon rég játszottam már az eredetivel is, de adok egy esélyt az Overwatch 2-nek. Azt hiszem, maradt pár loot box az első játékból, szóval a nyitogatással biztos teljes lesz az élmény. Emellett meglesem az Apex Legends szezonális játékmódját is, ha jut rá időm.

Chava - Most, hogy végre elérhető közelségbe került az A Plague Tale: Requiem, úgy döntöttem, ideje felfrissítenem az emlékeimet, és újra végigjátszanom az első részt, az időközben next-gen patchcsel megszépített A Plague Tale: Innocence-t.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)