Hirdetés

Overwatch - év játéka kiadás és évfordulós esemény jöhet

|

Pár héten belül egyéves lesz az Overwatch, amit a Blizzard egy új kiadással és különleges loot boxokkal ünnepel.

Hirdetés

Még csak nemrég ért véget az Uprising event, de úgy tűnik, a fejlesztők már javában dolgoznak a következő különleges eseményen, amit stílusosan a játék egyéves évfordulójára időzítenek.

Hirdetés

Az Xbox Store-ban volt látható az infó (mint sok más korábbi Overwatch-szivárgás), miszerint egy nappal a megjelenés évfordulója előtt, május 23-án érkezhet az Overwatch Game of the Year kiadása, ami nagyjából ugyanazt tartalmazza, mint az Origins Edition, de jár mellé tíz loot box is.

Emellett pedig érkezik egy új event is a különleges esemény kapcsán, és egészen június 5-ig elérhetőek lesznek az Anniversary Loot Boxok, amelyek több mint 100 új cuccot tartalmaznak majd.

A Redditen pedig megjelent egy bejegyzés, benne számos új voice line-nal az Overwatch karaktereitől. Sokak szerint elképzelhető, hogy kapunk egy új játékmódot is, amiben az egyik csapat valamilyen objective-et mozgat, míg a másiknak az a feladata, hogy elpusztítsa azt.

Várjuk a hivatalos bejelentést, de valószínűleg nincs már messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)