Hirdetés

Overwatch - drága mulatság lett az évfordulós esemény

|

Szokatlanul súlyos a mostani esemény költsége creditben. Komoly szerencsére vagy nagyon sok pénzre lesz szüksége a megszállott gyűjtőknek.

Hirdetés

Az Overwatch Anniversary eseménnyel bekerült kozmetikai cuccok nagyon jól sikerültek. Minden új skin brutálisan néz ki, a tánc emote-ok pedig új életet leheltek a meccsekbe (pláne, hogy vannak olyan szerverek, ahol csak táncolnak az emberek).

Mégsem teljesen őszinte a mosolyunk, mivel - mint ahogy azt Desks_up kiszámolta az /r/Overwatch egy posztjában - az eseménnyel érkezett cuccok teljes credit összege 56 475. Ennyibe kerül a 108 darab új tárgy, táncokkal, skinekkel, festésekkel, mindennel együtt.

Összehasonlításképp: az előző, Uprising esemény teljes credit ára 36 825 volt. Ráadásul, mivel az összes új skin Legendary ritkaságú, így eleve nagyon jóban kell lenned Fortunával ahhoz, hogy csak azokat a kinézeteket megkapd, amiket igazán szeretnél.

A Reddit threadben egyébként felbukkant néhány 600+-os játékos is, akik jelezték, hogy nekik nagyjából 60 000 "felesleges" felgyülemlett creditjük van, ami jóval több, mint egy átlag játékosé, és még így is éppen hogy kijönne belőle a teljes tartalom.

Érdemes lesz a creditjeiteket és pénzeteket már csak az utolsó héten rákölteni az eseményre. Addig az ingyen befutó ládákból még lehet szerencsétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)