Hirdetés

Overwatch - 3 új Arena pályát leplezett le a Blizzard

|

A játék első születésnapja alkalmából rengeteg újítással készül a Blizzard, többek közt új pályákat is kapunk.

Hirdetés

Jövő héten veszi kezdetét az Overwatch évfordulós eseménye, ahol pályák, új lootboxok és rengeteg meglepetés is várható.

Ezek közé tartozik az a 3 Arena pálya is, amiket most egy rövid Twitter videóval leplezett le a kiadó. Az Arena mód lényege, hogy a két csapatot egy szűkebb területen engedik egymásnak, akik respawn nélkül küzdenek addig, amíg az egyik fél teljesen el nem vérzik.

A bemutatott pályák már ismert zónák átalakított másai, így Dorado, a Temple of Anubis és Eichenwalde köszönnek vissza. Az esemény a jövő héten indul, amikor az Overwatch egyébként egy ideig ingyenesen is kipróbálható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)