Hirdetés

Overwatch - Ashe már a kompetitív módban is játszható

|

Itt az ideje, hogy B.O.B. végre mindnyájunkat kirángathasson a bronz rang mélyéről.

Hirdetés

Az Overwatch hőscsapatának legújabb tagja, Ashe november 13. óta játszható majdnem minden játékmódban, a kompetitívet leszámítva. Tegnap óta viszont már az utóbbiban is használható.

Hirdetés

A Blizzard minden hőst először a Quick Play és Arcade módokban tesz elérhetővé, és pár hétig visszatartják az újoncokat a kompetitív ranglétrától. Ezt főleg azért csinálják, hogy gyorsan tudjanak javítani minden esetlegesen bennmaradt hibát vagy durván kiugró egyensúlybeli problémát.

Ashe egyébként kifejezetten erős karakternek számít jelenleg, de mivel sebzésosztáshoz jó célzásra van szüksége, leginkább a játékoson múlik, hogy mennyire lesz hasznos tagja egy-egy csapatnak. Kíváncsian várjuk, hogy a profik mit fognak művelni vele a ranglétrán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)