Hirdetés

Overwatch - ha nem vigyázol, az új pályán elüthet egy autó

|

Nem elég, hogy ott van hat játékos, akinek a területeinkre fáj a foga, még a pálya is ellenünk fordul, ha óvatlanok vagyunk.

Hirdetés

Már elérhető PTR-en a legújabb Overwatch pálya, az Oasis, és a térkép felfedezése közben egészen új veszélyekre bukkant egy játékos.

Azt hittük, hogy Sombránál veszélyesebb dolog aligha kerülhet ki a Blizzard kezéből a következő pár hétben, de tévedtünk. Az új pályán autók cikáznak, akik bárkit hamar elgázolnak. Szerencsére csak a szélén, de így is belefuthatunk.

Bele se gondolunk inkább, hogy hányszor kerülünk majd a négy kerék alá, amik vígan tovább gurulnak, mit sem törődve az elgázolt kis testünkkel. Ugyanakkor nem ez az egyetlen újdonság, ami az Oasison található, a lenti bemutató videóban megismerkedhettek az új pályával.

A térkép még december folyamán minden platformon elérhető lesz, és az új Symmetrával együtt kerül be a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)