Hirdetés

Overwatch - szinte minden kiszivárgott róla

|

Ha így haladunk, egyetlen meglepetés sem marad estére: idő előtt felbukkant az Overwatch megjelenési dátuma és a támogatott platformok listája is. Igen, nem csak PC-re jön!

Hirdetés

Éppen a minap összegeztük, hogy a játékosok szerint a Blizzard miért fogja bejelenteni hamarosan PlayStation 4-re és Xbox One-ra is a csapatalapú lövöldéjét, erre ma a BlizzCon 2015 előtt kiszivárgott az Overwatch nagy meglepetése is. 

Hogy direkt vagy véletlenül, ez most lényegtelen, de a Battle.netre felkerült egy Overwatch marketingkép, amelyen a játék Origins Edition kiadásának dobozképei láthatóak. Igen, többes számban, ugyanis a Blizzard láthatóan a PlayStation 4 és Xbox One tulajokat sem hagyja ki, ráadásul a fotó leleplezte a várható megjelenést is, amely a tervek szerint 2016 tavaszán esedékes (érdekes, hogy apró betűs rész azt hirdeti, hogy 2016. június 21-én vagy előtte számíthatunk a megjelenésre). Láthatóan az előrendelők sem maradnak majd bónusz nélkül, nekik egy exkluzív Noire Widowmaker Skin jár a premierkor: 

Bár sokan számítottak rá, az Overwatch várhatóan nem lesz free-to-play, legalábbis a körülbelül 60 dollárba (~17.300 forintba) kerülő Origins Edition nem erre enged következtetni. Íme az említett kiadás tartalma, amely ezúttal a GAME áruházlánc adatbázisában bukkant fel: 

Este BlizzCon 2015, hangolódjatok ránk és többek között az Overwatch hivatalos információiról, valamint a World of Warcraft: Legion részleteiről is olvashattok majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)