Hirdetés

Overwatch - választ kapunk néhány kérdésre (videó)

|

Az Overwatch újabb fejlesztői videójában a játék rendezője válaszol azokra a kérdésekre, melyekre a közösség a leginkább kíváncsi. Ilyen például a rangsorolt játék is.

Hirdetés

A legutóbbi zárt béta számos változtatást hozott a Blizzard kompetitív, hősökre épülő shooterének életébe: az Overwatch a rajongói visszajelzések alapján rengeteg javítást és csiszolást kapott, de a legfontosabb újdonságok között köszönthettük az új játékmódot (Control), a két vadonatúj területet és a fejlődési rendszer átalakulását is. 

Jeff Kaplan, az Overwatch rendezője ismét jelentkezett egy fejlesztői videóval, amelyben több népszerű közösségi témával is foglalkozik, beleértve a rangsorolt játékkal kapcsolatos meglátásait, egy in-game matchmaker tervezésének bonyolultságát, a szerverek elérésének javítását az egyes régiókban (mint például Kelet-Európa, Ausztrália vagy Dél-Amerika) és szót ejt a zárt bétáról is: 

Az Overwatch megjelenése valamikor tavasszal várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)