Hirdetés

Overwatch - konzolokra is bejelentik?

|

Jó okunk van azt hinni, hogy a Blizzard bejelenti az Overwatch konzolos változatait.

Hirdetés

Holnap veszi kezdetét a 2015-ös BlizzCon, amire kiemelten figyelünk majd. Bár az előzetes jelek szerint az esemény legnagyobb szenzációja a Warcraft film teljes trailere lesz, azért nincs kizárva, hogy a Blizzard meglep minket egy-két bejelentéssel, mint az Overwatch konzolos kiadása.

Noha a Blizzard hivatalosan még nem erősítette meg, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is átköltöztetné a csapatalapú lövöldéjét, a játékosok több erre utaló nyomot is találtak az utóbbi időben, amelyekből arra következtetnek, hogy a hétvégén megtörténik a nagy bejelentés vagy ha nem is most, a közeljövőben biztosan.

Mutatjuk szépen pontokba szedve, hogy mi miatt gondolhatják ezt a felhasználók: 

- Az Overwatch weboldalának metatagjében talált leírás miatt, amelyben a következő sor olvasható: "Az Overwatch a Blizzard csapatalapú lövöldéje PC-re és konzolokra".
- A játék forráskódjában megtalált authentication töredék: "INITIAL_PSN_OR_XBL_AUTH; WAITING_FOR_PSN_OR_XBL_AUTH"
- A konzolokhoz is illő kezelőfelület 
- A PC-s verzió kontrollertámogatása
- Jeff Kaplan szavai, mikor bejelentették az Overwatchot tavaly: "A csapat szeretné látni, hogy minden olyasmin játszanak az Overwatch-csal, amin csak játszani lehet vele."

A BlizzCon 2015 november 6. és 7. között tartják, és mi természetesen minden újdonságot azonnal megírunk nektek. Szerintetek a fenti lista már elég ahhoz, hogy reménykedjünk az Overwatch konzolos kiadásaiban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)