Hirdetés

Overwatch - minden Brigitte skin, emote és highlight animáció egy videóban

|

Tegnap frissült a PTR-build, és ezzel együtt megérkeztek Brigitte extra cuccai is. Aki nem akarja ezért letölteni a klienst, azok egy videóban mindet megnézhetik.

Hirdetés

Hatalmas a hype Brigitte, az Overwatch 27. hőse körül. A gyógyító-tank hibrid hősnő mindenki szívét elrabolta, és ezen valószínűleg nem fog segíteni az sem, hogy bemutatkoztak a külsőjét megváltoztató cuccai is.

Hirdetés

Számok tekintetében a szokásosat kapjuk: néhány alap, átszínezett páncélzat, 2 lila és 2x2 narancssárga szintű kinézet, 3 emote és 3 highlight intro.

A mechanic és az engineer kinézetek nekem Winryt juttatták eszembe a Fullmetal Alchemist animéből. Akár ez volt a cél, akár nem, Brigitte cuccai elég menők, és újabb okot adnak arra, hogy farmoljuk majd a ládákat a megjelenési utáni hetekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)