Hirdetés

Overwatch - bemutatkozott a dél-koreai pálya, Busan

|

Az Overwatch csapat feje meglátogatta Dél-Koreát, ahol a Fan Festen bemutatta a Busan csatateret.

Hirdetés

A gamescom 2018 alatt egy másik, a Blizzard számára nagyon fontos esemény is zajlik, a Korea Overwatch Fan Fest. Ezen a rendezvényen maga Jeff Kaplan is megjelent, és nem csak azért, hogy várost nézzen.

Hirdetés

Busan egy control pálya, tehát három helyszínen pontok irányításáért küzdünk majd. A csapat igyekezett a kultúra minden részét megjeleníteni, így a szuper high-tech vonatoktól a tradicionális épületeken át a PC Bangekig, mindent kapunk. A lenti videóban magatok is láthatjátok a helyszínt.

Aki szeretne játszani Busanon, annak már nem kell sokat várnia. Az új control pályacsomag még ma felkerül az Overwatch tesztszerverére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)