Hirdetés

Overwatch - három hőst javít az új patch

|

A Competitive Play hibáit még nem orvosolták, viszont jött egy frissítés, ami legalább három hőst rendbe tesz.

Hirdetés

A Blizzard a Competitive Play legnagyobb hibáinak többségét majd csak a szezon végén javítja, orvosolta azt a problémát, ami miatt a kilépők akkor is szívtak, ha egy percen belül visszaléptek a meccsbe.

A most érkezett 1.0.5.1B patch lejjebb vette a Sudden Death-es körök idejét (1:45-ről a Hanamura, a Volskaya Industries, a Route 66 és a Watchpoint: Gibraltar esetében 1:35-re, Dorado, Temple of Anubis és King's Row esetében 1:30-ra, Hollywoodnál nem változott, Numbaninál pedig 1:50-lett); javította a problémát, ami miatt Zarya másodlagos sebzése még akkor is erős maradt, ha a fegyverének töltöttsége csökkent; Mercy sugara nem csatolódik le, ha gyorsan átváltjuk sebzésnövelőről életerő-visszatöltőre vagy fordítva; Winston Primal Rage-es ütései pedig konzisztensek lettek. A hősök csak a PC-s változatban változtak meg, a konzolosban elvileg nem volt gond velük. 

Hamarosan jöhet egyébként a 22. karakter, aki alighanem egy healer-sniper hibrid lesz, és Sombrának hívják. Várjuk szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)