Hirdetés

Overwatch - érdekes csavarral érkezik az új kompetitív szezon

|

A Blizzard egy meglepetéssel készült a kompetitív Overwatch rajongóinak, mindenképpen érdemes lesz kipróbálni.

Hirdetés

Elindult az Overwatch legújabb kompetitív szezonja és ugyan ez nem teljesen kötődik a már megszokott Competitive Play szezonokhoz, a Blizzard egy ravasz ötlettel tette érdekessé a játékot, szóval mindenképpen érdemes lesz figyelni rá.

Hirdetés

Az új szezon középpontjában a 6v6 Elimination mód áll, ami gyakorlatilag egy team deathmatch játékmód, azonban nem ennyire egyszerű az egész: érvényben van a Lockout szabály, ami ezt jelenti, hogy a nyertes csapatnak a következő körben mindig új hősöket kell majd választania.

Ez érdekes, hiszen a jól teljesítő csapatoknak újra és újra ki kell majd mozdulnia a komfortzónájából és olyan hősöket használnia, amelyekkel nem rutinos, ami akár nagy segítség lehet abban, hogy a kevésbé szerencsés csapat számára kiegyenlítse az erőviszonyokat. Öt meccsből hármat kell megnyerni a végső győzelemhez, így alaposan meg kell majd válogatni, hogy melyik hősöket választjátok. A játékmód egészen május 8-ig elérhető marad. 

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)