Hirdetés

Vannak, akik annyira várják az Overwatch megjelenését, hogy a CS: GO-ban próbálják játszani

|

Néhány játékos nem bírja már ezt a pár nap várakozást, más játékokban próbálják meg eljátszani kedvenc hőseiket.

Hirdetés

Ahogy az a Blizzard-játékok esetében lenni szokott, az Overwatch megjelenését is izgatott rajongók milliói várják, akik pedig már belekóstoltak a nagyon alaposan kidolgozott lövöldébe, nehezen bírják az utolsó néhány napot, ami elválaszt még minket a megjelenéstől.

A videós eNinja és csapata egy kreatív módot talált rá, hogy addig is valahogy kapcsolódjanak a játékhoz: a Counter-Strike: Global Offensive-ben próbálták meg eljátszani kedvenc hőseiket, egy hozzájuk illő fegyver, név és játékos portré kiválasztásával. Továbbá - bizonyára a másik csapat legnagyobb örömére - a chatben is a McCree, Roadhog és a többiek játékbeli sorait spamelték. Illetve Bastion esetében (aki természetesen lövés közben nem mozoghat) próbálták megtalálni a lehető leghűbb átiratot.

Ha megnézitek a fenti videót, nem csak azt tudhatjátok meg, kié lett a Play of the Game, hanem két perccel közelebb kerülhettek az Overwatch megjelenéséhez is. Ti mivel próbáljátok kibírni a hátralévő napokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)