Hirdetés

Overwatch - mit keres D.Va a Lúcioballban?

|

Az Overwatch nemrég leleplezett, sportos játékmódjában elméletileg csak Lúciót irányíthatnák a játékosok, de valahogy mégis bekerült egy másik hős is. Vagy több.

Hirdetés

Ezúttal nem az olimpiai dobozokról és nem is az eddig le nem leplezett hős utáni nyomozásról lesz szó, hanem az Overwatch vadonatúj focis játékmódjáról, amely nem várt pillanatokat is tartogathat a játékosok számára. 

Az Overwatch szezonális játékmódja, a Rocket League által inspirált Lúcioball lényege, hogy egy futurisztikus focipályán kergessük a labdát falon rohangálva és ugrálva: hat játékos feszülhet egymásnak 3v3 felállásban, de mindegyikük csakis Lúcióval játszhat. Vagy mégsem? BlameTheController posztolt egy videót egy Lúcioball meccsről, amelyben a legnagyobb meglepetésünkre D.Va is felbukkant, méghozzá a teljes arzenálját bevetve: 

Nem tudni, hogyan működik pontosan a glitch, ami alapján D.Va bekerülhetett a játékmódba, de időközben Widowmaker-t és Zaryát is látták már benne: 

Ti tapasztaltatok már hasonló anomáliákat az Overwatch-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)