Hirdetés

Overwatch - és te megtaláltad az összes easter egget?

|

Nem csak az utóbbi évek Blizzard-játékaira, hanem a stúdió egy korai klasszikusára is elrejtettek egy utalást az Overwatch készítői, mindezt pedig egy videóban gyűjtöttek nekünk össze.

Hirdetés

Manapság már szinte semmilyen easter egg nem marad rejtve, így azok az apró poénok sem kerülték el a játékosok figyelmét, amiket az Overwatch pályáin rejtett el a Blizzard. A fenti videóban pedig azokat is összegyűjtötte az Outside Xbox csapata, amiket kicsit nehezebb észrevenni.

A játék bétájában bejárható pályákon vannak utalások a kiadó szinte mindegyik ismert sorozatára, így a StarCraft, a Warcraft, vagy éppen a Diablo mellett még a The Lost Vikings is szembejön egy helyen. Persze vannak egyértelmű utalások, amiket viszonylag könnyű megtalálni, mint a Hearthstone-t futtató számítógépeket, de az Overwatch egyik pályáján elrejtett Hydralisk-koponya mellett például viszonylag könnyű elmenni anélkül, hogy észrevennénk. A béta helyszíneit elnézve a május 24-ei teljes megjelenéskor még jó néhány easter eggre számíthatunk az eddig nem látott pályákon.

Ti kiszúrtátok a poénokat, vagy elvonta a figyelmeteket a lövöldözés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)