Hirdetés

Overwatch - már éles az új pálya

|

Immár nem csak a tesztszerverek játékosai élvezhetik a legújabb Overwatch pályát, ugyanis ma mindenki számára elérhetővé vált a gyilkos meglepetésekkel tarkított új térkép.

Hirdetés

Az Overwatch legújabb pályája rengeteg szórakoznivalóval szolgált a tesztelő seregnek, köszönhetően a cseppet sem vicces ténynek, hogy a térkép szélén száguldozó autók bizony halálosak. Nem tanácsos arra tévedni.

Az Oasis egy területfoglalós pálya, mely egy az Arab-sivatagban elterülő városban kapott helyet. Három különböző elfoglalandó területet alakítottak ki rajta és érdekes ugrópadokkal is tarkították a térképet. A Blizzard közleményében a város történetét is leírta.

"Kutatók és tudósok szerte a világból érkeztek ebbe a városba, hogy a tudomány szolgálatába állítva, határokat nem ismerve kísérletezzenek - a város tehát az emberi leleményesség és a találmányok Mekkája. A várost és lakóit a Minisztérium kormányozza, a legzseniálisabb elmékkel az élen, akik számtalan rejtély ismerői, ám épp ezek miatt rengeteg szervezet is szemet vetett Oasisra, amik szintén szeretnének eme titkok tudóvá válni."

Az új pálya mellett természetesen más projekteken is dolgoznak a Blizzardnál. Készül például az új hős, illetve átdolgozzák a Custom játékok keresőrendszerét is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)