Hirdetés

Overwatch - az új pálya és az átalakított Hanzo is kipróbálható a PTR-en

|

A Retribution küldetés helyszíne már Escort csatatérként is kipróbálható a játék tesztszerverein.

Hirdetés

A Blizzard megígérte, hogy a Retribution esemény élesítése után röviddel Rialto kipróbálható lesz PVP pályaként is. Tegnap este végül beváltották ezt, és feltették Rialtót a PTR szerverre, ahol egyébként már Hanzo is új képességgel aprít.

Hirdetés

A lenti videóban végignézhettek egy kört az új csatatéren, ráadásul egy Hanzo játékos szemszögéből, aki nagy elánnal nyomkodja a karakter új E képességét. A Scatter Arrowt helyettesítő Storm Arrowst már bemutatta a Blizzard korábban is, de most éles meccsben is láthatjátok.

A Storm Arrows egyébként aktiválás után lehetővé teszi, hogy Hanzo gyors ütemben kilőjön 6 nyilat. A lövedékek maximum erővel indulnak útjukra, és csökkentett sebzést okoznak.

Ahhoz, hogy kipróbáljátok az újdonságokat nincs más dolgotok, mint letölteni a PTR klienst, ami mindenkinek elérhető, aki megvásárolta a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)