Hirdetés

Overwatch - véletlenül buffolták Hanzo egyik képességét

|

Hanzo-játékosok világszerte ünnepelték a Blizzard apró hibáját.

Hirdetés

A legutóbbi Overwatch frissítéssel véletlenül lecsökkent Hanzo Scatter Arrowjának cooldown ideje 10 másodpercről 8-ra. Ez nem nagy változás, de egy intenzív, beltéri harcot könnyen eldönthet, ha 1 helyett 2 Scatter tud elsülni.

Hirdetés

Az érdekesebb része, hogy egyrészről a Blizzard nem tervezte ezt a változtatást, másrészt már jó eséllyel nem fogják visszafordítani a dolgot. A játék vezető dizájnere, Geoff Goodman mesélt kicsit a helyzetről.

"Néhányan már kitaláltátok, hogy ez egy véletlen változtatás volt, ami Hanzo következő, nagy frissítéséből keletkezett. A csapat igazából dolgozik azon, hogy visszafordítsa a helyzetet, de van rá esély, hogy így hagyjuk az egészet, mivel a következő frissítés igazából nincs már messze."

Az én elméletem az, hogy a képesség, amivel a Scatter Arrow-t helyettesítik majd, egy 8 másodperces cooldown értékkel fog megjelenni, ami valahogy véletlenül beette magát az éles verzióba. Ezért nem akarják már visszafordítani, mert így talán már egyszerűbb is lesz majd beültetni az átdolgozott változatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)