Hirdetés

Overwatch - már tesztelhető Havana kompetitív verziója

|

A Storm Rising esemény helyszíne kis módosításokkal, hagyományos pályaként is vissza fog térni.

Hirdetés

Akárcsak az előző Archives esemény pályája, úgy Havana is rendes, kompetitív térképpé fog válni, és ezúttal nem is kell majd sokat várnunk az érkezésére. A letisztult, napfényben úszó változat már tesztelhető a PTR-en.

Hirdetés

Havana egy Escort pálya, tehát egy rakományt kell eljuttatnunk majd egyik pontból a másikba. A Storm Rising verzióval ellentétben ez egy átláthatóbb, viharmentes változat lesz. Én ugyan hiányolni fogom a viharos esőt, de kompetitív környezetben az érthető módon az nem annyira működött volna.

Azt nem tudjuk pontosan, hogy a pálya mikor kerül fel az éles szerverekre, de mi azt gyanítjuk, hogy a Storm Rising esemény után, tehát május 6. környékén lehet majd rá számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)