Hirdetés

Overwatch - így szerezheted meg az új D.Va skint

|

Elindult a Nexus Challenge 2.0 második hete, ami azt jelenti, hogy már mindenki megszerezheti magának az Officer D.Va kinézetet.

Hirdetés

A Heroes of the Storm 2.0 megjelenésének ünneplésére indította el a Blizzard a Nexus Challenge 2.0-t, amivel néhány héten keresztül extra tartalmakat nyithattok meg HotS-ban és Overwatchban is.

Az e heti megszerezhető kinézet talán a legérdekesebb mind közül: Officer D.Va az Overwatchban. Ahhoz, hogy megnyissuk ezt a skint, játszanunk kell 5 meccset egy haverral a Heroes of the Stormban. Ezúttal azonban nem elég a gépi ellenfelek ellen megküzdeni, hanem rendes Quick Match, Unranked vagy Ranked módokból kell választanod.

Aki nem teljesítette a múlt heti feladatot, arra még 5 kör vár, de azokat már lejátszhatja MI ellen is. A lényeg, hogy valaki legyen a csapatban a barátlistáról.

A jövő héten festések és zászlók várnak a játékosokra, míg az utolsó héten 10-10 lootbox a jutalom Overwatchban és Heroes of the Stormban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)