Hirdetés

Overwatch - keményen dolgoznak a Highlightok lementésének lehetőségén

|

A béta óta várja a közösség, hogy lementhesse legszebb mozdulatait anélkül, hogy komoly felvevő eszközöket kellene használnia. Hamarosan ez is megvalósul.

Hirdetés

Az Overwatch Highlight menüje jópofán megmutatja, hogy milyen megmozdulásaink voltak, de csak addig nézhetjük meg ezeket, amíg ki nem lépünk. 

A fórumokon időről-időre felbukkan a highlight exportálás lehetőségének kérdése, ezúttal viszont maga Jeff Kaplan is beugrott, hogy egy rövid sorban elmondja:

"Jelenleg ez a különböző funkciókat építő csapat (egy kisebb osztaga az Overwatch csapatának) fő fókusza . A srácok elképesztően keményen dolgoznak ezen hónapok óta. A nyáron számíthattok részletekre."

Reméljük, hogy júniusnál tovább nem kell várni. A legnagyobb kérdés innentől az, hogy milyen formátumban kapjuk majd meg a highlightokat. Egy sima, a játékban lejátszható, replay-szerű fájllal is kiegyeznénk, de nem bánnánk, ha a Blizzard megoldaná az mp4-es, vagy más, népszerű formátumú exportálást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)