Hirdetés

Overwatch - Jeff Kaplan szerint nem számít csalásnak, ha valaki több accountot is használ

|

A játék producere elmondta véleményét a jelenség kapcsán, ami elég sok játékos életét megkeserítheti.

Hirdetés

Gyakori jelenség az online kompetitív játékokban az úgynevezett smurfing, amikor is egy tapasztalt, magas rangú játékos új felhasználói fiókot kreál, hogy kezdők ellen játszhasson. Akadnak olyanok is, akik azért készítenek smurf accountot, hogy kisebb szintű pajtásaikkal játszhassanak, de sajnos sok olyan játékos van, akik csak újoncokat szeretnének alázni.

Hirdetés

Az Overwatch-ban sem ritka ez a dolog, és sokan joggal hihetik azt, hogy büntetendő a smurfing, de a játék producere másképp gondolja. Jeff Kaplan a Battle.net fórumon közölte azt a játékosokkal, hogy egy új account létrehozása nem ütközik szabályba, mindaddig, amíg a játékos normálisan játszik, mert ilyenkor a rendszer úgyis hasonló képességű emberekkel sorsolja össze.

Azonban a boosting, vagyis mások magasabb rangba való segítése, illetve a meccsek szándékos elveszítése továbbra is tilos.

Ti szoktatok élni ezzel a lehetőséggel, vagy megelégedtek egyetlen fiókkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)